Golflessen Gelderland

Golflessen Gelderland? Leer golfen in Gelderland

Ben je op zoek naar golflessen Gelderland op een prachtig park middenin de natuur? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Golfpark De Breuninkhof. Op ons mooie golfpark bieden wij tal van mogelijkheden voor beginners en gevorderden om hun golfspel te verbeteren. Er zijn verschillende golfbanen waarop wij lessen en clinics aanbieden voor golfers van alle niveaus. Golfpark De Breuninkhof is gelegen in Voorst. De club biedt een breed scala aan lessen en trainingen, waaronder individuele lessen, groepslessen en clinics voor beginners. De ervaren professionals van de club helpen golfers hun techniek en spel te verbeteren, en bieden ook advies over uitrusting en golfstrategieën. Onze golfbaan heeft een prachtige locatie, omgeven door bossen en heidevelden. Golfers kunnen hier terecht voor privélessen of groepslessen, en de club organiseert ook regelmatig clinics en workshops. Als je op zoek bent naar een golfclub met een meer ontspannen sfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons clubhuis vindt je ook een restaurant, waar je na je golfles kunt genieten van een hapje en drankje. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, voor het inplannen en volgen van golflessen Gelderland ben je bij Golfpark De Breuninkhof aan het juiste adres.
 

Golflessen Gelderland volgen in Voorst

Golfpark De Breuninkhof biedt golflessen Gelderland aan voor zowel beginners als gevorderden, en heeft ervaren professionals die je kunnen helpen om je golfspel te verbeteren. Wij beschikken over een prachtige 18-holes golfbaan, die is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Alan Rijks. Naast de golfbaan beschikt De Breuninkhof over een putting green en een driving range, waar golfers kunnen oefenen en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Er zijn verschillende lesprogramma's beschikbaar, waaronder privélessen, groepslessen en clinics. Voor beginnende golfers biedt De Breuninkhof een speciaal beginnerspakket aan, dat bestaat uit vijf golflessen van een uur en het gebruik van golfclubs en ballen tijdens de lessen. Deze lessen zijn bedoeld om je de basisvaardigheden van het golfspel bij te brengen, zoals de juiste grip, houding en swing. Na het voltooien van het beginnerspakket kun je doorstromen naar de reguliere lessen en trainingen. Voor gevorderde golfers biedt De Breuninkhof een breed scala aan lesmogelijkheden, waaronder technische lessen, korte speltraining en strategische coaching. De professionals van De Breuninkhof zijn zeer ervaren en kunnen je helpen om je golfspel te verbeteren op elk niveau.
 

Golflessen Gelderland inplannen?

Wil je meer weten over de golflessen Gelderland? Je kunt direct online je gewenste lessen inplannen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. We plannen dan handmatig de lessen in.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode