GVB Arnhem

GVB Arnhem bij de Breuninkhof

Wil je graag leren golfen? Zoek je een golfpark waar je je GVB Arnhem kunt halen? De golfprofessionals van Golfpark De Breuninkhof in Voorst leren jou graag de basisvaardigheden. Met een golfvaardigheidsbewijs mag je op vrijwel alle golfbanen in Nederland spelen. Tegenwoordig is de term GVB vervangen door Handicap 54. Een handicap is een speelsterkte. Er zijn handicaps van 0 tot 54. Hoe lager de handicap hoe beter de speler is. Je GVB Arnhem of handicap 54 halen is op Golfpark De Breuninkhof een feestje. Stapsgewijs zorgen onze golfprofessionals ervoor dat jij in het bezit komt van het golfvaardigheidsbewijs. Eerst moet je baanpermissie halen. Voor baanpermissie is het nodig dat je 6 golfstartlessen volgt en een theorieavond bijwoont. Baanpermissie is alleen geldig op de golfbaan van Golfpark De Breuninkhof. Voor je ook welkom bent op andere golfbanen zul je eerst je handicap 54 examen moeten halen. Bij Golfpark De Breuninkhof zijn er diverse mogelijkheden om golflessen te volgen. Wij bieden diverse voordelige en laagdrempelige lespakketten aan. Onze golfprofessionals zorgen ervoor dat je met veel plezier zult oefenen. Want leren golfen moet vooral ontspannen en plezierig zijn!
 

GVB Arnhem bij Golfpark De Breuninkhof

Golfpark De Breuninkhof ligt in een prachtige omgeving tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het landschap met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes is schilderachtig. Op ons golfpark is zowel de beginnende als de gevorderde golfer van harte welkom. Wij bieden privélessen en groepslessen aan. Op deze website kun je meer informatie over de lessen vinden. Je kunt ons ook bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons mooie golfpark. Wij leiden je graag rond. Onze twee golfbanen hebben schitterende waterpartijen, goed onderhouden fairways en prachtige park- weide en bosholes. De kleine golfbaan heeft een speciale 9 holes par 3 baan voor beginnende golfers.
 

Brasserie

Leren golfen betekent vooral veel oefenen. Op Golfpark De Breuninkhof mag je gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Je krijgt van ons alle ruimte om te kijken of golfen iets voor jou is. In onze brasserie kun je genieten van een diner, lunch, borrel en een hapje en een drankje. Het golfpark en de brasserie zijn dagelijks geopend. Ook als je niet golft en toevallig langs fietst ben je van harte welkom in onze brasserie. Ervaar zelf hoe leuk het is om te leren golfen op Golfpark De Breuninkhof! Mogen wij je binnenkort begroeten?
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode