GVB halen Arnhem


Wil je je GVB halen in Arnhem?

Wil je op een ontspannen manier leren golfen en je GVB halen in Arnhem? Leren golfen doe je met de golfprofessionals van Golfpark De Breuninkhof. Je maakt hier op een laagdrempelige manier kennis met de mooie golfsport. Golfen leer je door te doen. Wij bieden verschillende lespakketten aan tegen aantrekkelijke tarieven. Stap voor stap stomen wij jou klaar voor je golfvaardigheidsbewijs (GVB). Met een GVB mag je op vrijwel alle golfbanen in Nederland en in het buitenland golfen. Een aantal jaren geleden is de term GVB veranderd in Handicap 54. Er zijn handicaps van 0 tot 54. Een handicap is een speelsterkte. Een beginnende golfer stroomt in met handicap 54. Hiervoor moet je eerst baanpermissie halen. Een cursus baanpermissie bestaat uit 6 lessen en een theorieavond. Met baanpermissie mag je alleen spelen op het golfpark waar je de cursus hebt gevolgd. Tijdens een praktisch examen kun jij je skills laten zien. Als je voldoende scoort heb je je handicap 54 gehaald. Je GVB halen Arnhem doe je op een gezellige en plezierige manier bij Golfpark De Breuninkhof! Je vindt ons op een unieke locatie tussen de Veluwe en de IJssel. Het landschap is schilderachtig met uiterwaarden, landgoederen, statige boerderijen en pittoreske dorpjes.
 

GVB halen Arnhem voor iedereen!

Op Golfpark De Breuninkhof kan iedereen golfen, ongeacht niveau of ervaring. Wij bieden privélessen en groepslessen aan. Ons team van golfprofessionals bieden passende lessen aan voor zowel beginners als zeer ervaren golfers. Golfen leer je door het te doen. Er zijn dan ook uitgebreide les- oefenfaciliteiten op ons golfpark. Neem eens een kijkje op deze website bij de All-inclusive les- en speelpakketten die wij aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke tarieven. Terwijl je speelt kun je genieten van de twee golfbanen met schitterende waterpartijen en prachtige park- weide- en bosholes.

 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over het behalen van GVB en handicap 54? Je kunt al veel informatie vinden op deze website. Als je nog vragen hebt dan kun je ons altijd bellen of mailen. Natuurlijk ben je van harte welkom om persoonlijk een kijkje te komen nemen. Wij leiden je graag rond en vertellen je alles over de mogelijkheden. Geniet van een lekker kopje koffie in onze gezellige brasserie. Bij Golfpark De Breuninkhof staan ontspanning en plezier voorop. Ook mensen die niet golfen zijn welkom voor een diner, lunch of een hapje en een drankje. Wij zijn alle dagen geopend!

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0571 – 261 955 óf stuur een e-mail naar info@debreuninkhof.nl óf vul het formulier hieronder in.

FORMULIER 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over *
Ik heb een andere vraag:
Beveiligingscode